27. August 2006

Freebie

Idag morede jeg mig bla. med at rydde op i diverse papirer. En af de ting, der dukkede frem af dyngerne var nedenstående kupon til en gratis profil på dating.dk. Jeg tror nok at jeg engang fik den af Lundbak, Peter m.fl. Men først lå den i dvale i min tegnebog i nogle år, og nu ville det nok medføre sure miner hvis jeg brugte den.

Anyways, den er fair game, så først til mølle får lov til at bruge koden og kan måske endda vinde en gammeldags mobilos. For slet ikke at tale om ny kæreste M/K. Til gengæld kan det sagtens være, at den ikke virker mere. I så fald gider jeg ikke høre klynk.

Ellers var jeg en tur på båndet i centeret og løb 5 km på 29.28. Ikke imponerende i forhold til dengang jeg var ung og ikke-invalid (og endda ikke engang superhurtig), men til gengæld overlevede knæet. Og jeg har kun haft moderat hovedpine af overanstrengelse siden. Respekt til dem, der skal løbe DHL i den kommende uge!

Hvis du har lyst til at skrive en kommentar til historien kan du bruge boksene herunder. Det er fint, hvis du skriver dit navn og din email-adresse, så jeg kan se, hvem afsenderen er. Din email vil ikke fremgå nogensteder. Kommentarer bliver først offentliggjort når jeg har godkendt dem. Vær opmærksom på at ordet pkylqi skal optræde et eller andet sted i teksten...

Skriv din kommentar her:

Navn:  Email: 

Søren Lund Frederiksen, d.31.08.2006 kl. 18:00...:

Apropos DHL stafet, så kan det godt være du ikke finder din tid så imponerende, men den er stadig OK til en plads på Fys-309's bedste hold. De løb tirsdag i 2:27:47, mens CAMP's bedste hold løb i fornuftige 1:41:43. Det kan godt være at 309'erne en enkelt gang under særlige omstændigheder var heldige at vinde over CAMP, men mon ikke de fleste vil erkende at årets stafet giver et mere reelt billede af styrkeforholdet mellem de to grupper på Fysik - DTU.
Søren